De administratie op orde

Opruimen & organiseren, ik help je met je administratie ordenen.

Stel je voor dat je administratie georganiseerd is en je alles snel kan vinden! Dit is echter niet vanzelfsprekend en jij bent echt niet de enige die hulp nodig heeft om dat te bereiken. Wil je graag tijd besparen, minder stress en betere financiële keuzes kunnen maken? Laten we samen werken aan het op orde brengen van jouw administratie. Aarzel niet en neem contact met mij op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Ik kan je helpen bij:

Ik help je met:

Maak ruimte voor wat belangrijk is

Veelgestelde vragen

Het totale aantal uren dat nodig is om je huis en huishouden goed georganiseerd te krijgen is moeilijk te voorspellen. Dit is namelijk afhankelijk van de hoeveelheid spullen en papieren die je in de loop der tijd hebt verzameld, het aantal jaren dat je al met chaos in huis en/of hoofd kampt, jouw gezondheid en de snelheid waarmee je beslissingen durft te nemen. Echter, voor sommige mensen is een enkele afspraak al genoeg om zelfstandig door te pakken en andere mensen hebben behoefte aan een konstante stok achter de deur. 

Jij hebt de regie over wat je wilt behouden en wat niet. Ik help je met dit keuzeproces door je vragen te stellen waardoor het nemen van beslissingen gemakkelijker wordt. Zo ontwikkel je een nieuwe kijk op je bezittingen.

Jazeker, maar als jij merkt dat je niet verder komt met het opruimen en (re)organiseren van je huis dan kan je misschien wel een stok achter de deur en steun in de rug gebruiken. 

Mijn hulp is maatwerk, een investering die zich op diverse manieren terugbetaalt. Tijdens opruimsessies leer je niet alleen opruimen, maar ook hoe je jouw huis opgeruimd kunt houden. Mijn begeleiding versnelt het proces en laat je direct de voordelen van samen opruimen ervaren.

Jouw privacy is van het grootste belang. Alle informatie en details met betrekking tot jou en jouw huishouden worden strikt vertrouwelijk behandeld. Ik zorg ervoor dat de privacy en veiligheid te allen tijde gewaarborgd zijn.

Indien je contact hebt opgenomen via het contactformulier of WhatsApp, zal ik telefonisch contact met je opnemen. Tijdens dit kort telefonisch gesprek stel ik enkele eenvoudige vragen en geef ik een beknopte uitleg over hoe ik je kan ondersteunen. Voel je een klik en ben je geïnteresseerd in een persoonlijke ontmoeting? Dan plannen we een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis. Gedurende dit gesprek bespreken we jouw specifieke uitdagingen en kun je eventuele probleemgebieden in huis laten zien. Vervolgens stel ik een plan van aanpak voor. Als deze aanpak je aanspreekt en je enthousiast bent om te starten, plannen we direct een vervolgafspraak in. Wil je er nog even over nadenken? Geen probleem! We spreken een datum en tijd af waarop ik je zal bellen, zodat we rustig eventuele vervolgstappen kunnen bespreken.

Open chat
hi!
Scan de code
Hi, kan ik helpen / can I help?