voor en na voorraadkast

Als een kabbelend beekje doorgaan

Het is me niet in de koude kleren gaan zitten, dat opruimen van het huis van mijn overleden moeder. Niet zo gek natuurlijk, het is best een heftige tijd. Ik had even een pauze nodig en die kon ik gelukkig ook nemen.

Nu er toch maar weer met frisse tegenzin tegenaan, want hoewel het huis in de verkoop staat, staan er nog een hoop spullen in. Liever ook als een kabbelend beekje doorgaan in plaats van straks weer keihard aan de bak moeten wanneer het huis verkocht is.

Ik vind het moeilijk om te beslissen waar te beginnen deze keer. Het lijkt ook steeds moeilijker te worden. De meeste makkelijke spullen waarvan je al gelijk weet dat ze wel naar de kringloop of recycling kunnen hebben we wel gedaan. Soms moet je het dan ook maar gewoon op gevoel doen en kijken waar je zin in hebt. Gelukkig is mijn lieve zus mee en na een knuffel (want toch altijd even slikken om het huis weer binnen te stappen) beslissen we samen te starten met de ‘voorraadkast’. Er staat eigenlijk weinig voorraad in, het is meer een opslagplaats voor allerlei andere spullen. Gelukkig lukt het om er toch wel redelijk rap doorheen te gaan. Nu staan er nog voornamelijk dingen in die we nodig zouden kunnen hebben in de aankomende maanden terwijl we doorgaan met opruimen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
hi!
Scan de code
Hi, kan ik helpen / can I help?