Over mij

Effect organizing is ontwikkeld vanuit een passie om georganiseerd te zijn en voor alles een plek te hebben.

Hallo, ik ben Melody Reyneveld en ik ben een organisatie-expert. Ik weet hoe ik je kan helpen je omgeving op te ruimen en te organiseren om rust en orde in de chaos te brengen.

Jarenlang vroegen vrienden en familie mij om hulp bij het organiseren. Na een ingrijpende verandering in mijn leven besefte ik hoezeer ik geniet van het assisteren van anderen met eenvoudige en effectieve tips en technieken voor organisatie – en om georganiseerd te blijven! 

Om er zeker van te zijn dat ik mijn klanten op de best mogelijke manier kan bijstaan, heb ik een fatastische opleiding tot huishoudcoach gevolgd. Dit was een waardevol proces waarin ik niet alleen veel heb geleerd, maar ook mijn passie voor het vak nog meer is gegroeid.

Naast de opleiding ben ik ook ervaringsdeskundige, van huis uit heb ik niet een opgeruimd leven meegekregen en het ouderlijk huis was erg vol. Na het verlaten van het ouderlijk huis heb Ik lange tijd in zeer kleine woning gewoond. Ontspullen, opruimen en effectief organiseren was echt essentieel.

Met veel verdriet hebben wij op te jonge leeftijd afscheid van mijn moeder moeten nemen. Het was een zeer zware taak om haar huis op te ruimen, gereed te maken voor verkoop en uiteindelijk volledig leeg te halen na verkoop. Ik begrijp dan ook als geen ander hoe ingrijpend zo’n proces kan zijn

Nu is het mijn genoegen om mensen met allerlei verschillende uitdagingen  te helpen en is het fantastisch om te zien hoe mijn begeleiding hen vooruit helpt.

Laat mij je helpen om rust te brengen in de chaos. Boek vandaag nog je gratis intakegesprek.

opruimcoach huishoudcoach thuiscoach Professional organizer Ordecoach

Mijn kernwaarden

Met respect

Ik respecteer mijn klanten, hun overtuigingen, spullen en normen en waarden.

Zonder Oordeel
Ik creëer een veilige, niet-oordelende benadering bij het werken met klanten.
Samen

Ik denk actief met mijn klanten mee en samen klaren we de klus.

Vertrouwen

Ik streef naar een goede vertrouwensrelatie met al mijn klanten.

Duurzaamheid

Duurzame ontwikkeling is een ontwikkeling die tegemoetkomt aan de levensbehoeften van de huidige generatie zonder die van de toekomstige generaties tekort te doen.

Vind jij duurzaamheid belangrijk? Vertel het mij! We zorgen er dan samen voor dat we zo duurzaam mogelijk aan de slag gaan. Heb je weinig kennis over duurzaamheid? Ik vertel er graag over! Wist je bijvoorbeeld dat je een asiel heel blij kan maken met oude handdoeken? En dat een kapotte sok gewoon bij het oud textiel mag?

Open chat
hi!
Scan de code
Hi, kan ik helpen / can I help?