De aanpak

Werkwijze

Intakegesprek

Indien je contact hebt opgenomen via het contactformulier of WhatsApp, zal ik telefonisch contact met je opnemen. Tijdens dit kort telefonisch gesprek stel ik een paar enkele eenvoudige vragen en geef ik een beknopte uitleg over hoe ik je kan ondersteunen. Voel je een klik en ben je geïnteresseerd in een persoonlijke ontmoeting? Dan plannen we een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek bij jou thuis (online mag ook). Gedurende dit gesprek bespreken we jouw specifieke uitdagingen en kun je eventuele probleemgebieden in huis laten zien. Vervolgens stel ik een plan van aanpak voor. Als deze aanpak je aanspreekt en je enthousiast bent om te starten, plannen we een werkafspraak in. Wil je er nog even over nadenken? Geen probleem! We spreken een datum en tijd af waarop ik je opnieuw zal bellen zodat we rustig eventuele vervolgstappen kunnen bespreken.

Werkafspraak

Een werkafspraak duurt 3 uur. Mocht er door omstandigheden hiervan afgeweken moeten worden dan is dat uiteraard mogelijk. Tijdens deze afstraak gaan we samen aan de slag met het afgesproken plan van aanpak. Daarbij behoud jij altijd de regie. Jij beslist zelf over je spullen. Ik help jou bij het maken van bewuste keuzes over spullen in huis en breng structuur aan in het opruimproces. Na het ontspullen help ik bij het organiseren en opbergen van spullen om een overzichtelijk en functioneel thuis te creëren. Het traject eindigt wanneer alle werkafspraken zijn nagekomen, zonder stress en met ruimte voor aanpassingen.

Na afloop

Een aantal weken na de laatste afspraak neem ik nog een keer contact met je op om te horen hoe het nu gaat. Als je nog vragen hebt, sta ik klaar om die te beantwoorden. Mocht je behoefte hebben aan aanvullende ondersteuning of coaching, dan is dat mogelijk via een vervolgafspraak of online coaching.

Tarieven

Zijn we zo lekker aan de slag en wil je echt niet stoppen, dan kan er een extra uurtje bijgeboekt worden!

Weer net even dat duwtje in de rug nodig of die ene tip? Een uur of twee online consult is dan perfect voor jou!

Veelgestelde vragen

Het is lastig om exact te voorspellen hoeveel uren nodig zijn om je huis en huishouden optimaal georganiseerd te krijgen. Dit hangt af van factoren zoals de hoeveelheid bezittingen en documenten die je in de loop der tijd hebt verzameld, het aantal jaren dat je al met chaos in huis en/of hoofd kampt, je gezondheid, en hoe snel je beslissingen durft te nemen. Voor sommigen is één afspraak voldoende om zelfstandig verder te gaan, terwijl anderen behoefte hebben aan voortdurende begeleiding.

 

Jij hebt de regie over wat je wilt behouden en wat niet. Ik help je met dit keuzeproces door je vragen te stellen waardoor het nemen van beslissingen gemakkelijker wordt. Zo ontwikkel je een nieuwe kijk op je bezittingen.

Jazeker, maar als jij merkt dat je niet verder komt met het opruimen en (re)organiseren van je huis dan kan je misschien wel een stok achter de deur en steun in de rug gebruiken. 

Mijn hulp is maatwerk, een investering die zich op diverse manieren terugbetaalt. Tijdens opruimsessies leer je niet alleen opruimen, maar ook hoe je jouw huis opgeruimd kunt houden. Mijn begeleiding versnelt het proces en laat je direct de voordelen van samen opruimen ervaren.

Jouw privacy is van het grootste belang. Alle informatie en details met betrekking tot jouw huishouden worden strikt vertrouwelijk behandeld, en ik zorg ervoor dat de privacy en veiligheid te allen tijde gewaarborgd zijn.

Het juiste moment zou zomaar nooit kunnen komen. Je wilt duidelijk een verandering in jouw situatie, anders was je niet nu hier op mijn website geweest. Ik begrijp goed voor welke uitdaging je staat, maar niks doen is zelden juiste keuze. Heb je nog vragen/reserveringen/twijfels? Neem gerust contact met mij op en dan hebben we het er over!

De kleine lettertjes

* Reiskosten gelden tot 20 km enkele reis vanaf postcode 2512DZ, daarna €0,21 per kilometer

** Indien er sprake is van ‘betaald parkeren’ in jouw buurt, zullen eventuele parkeerkosten worden opgenomen in de factuur.

*** Tot een maand na de eerste sessie mag nog gekozen worden voor een ander pakket

**** Zie ook mijn leveringsvoorwaarden

Open chat
hi!
Scan de code
Hi, kan ik helpen / can I help?